Dil Seçimi TR EN
İletişim Hattı +90 (264) 418 84 85
Haberler

Başkan Bayraktar’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

  • 18.03.2024
  • akyazitso

Atso Başkanı Z.Şinasi Bayraktar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bayraktar mesajında; Tarihin en büyük destanının yazıldığı Çanakkale Zaferi, Türk milletinin vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir bağımsızlık zaferidir.

 Türk milleti, vatanını, hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle şanlı zaferler kazanmıştır”.18 Mart 1915 Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Bu zafer, tüm işgal devletlerine Türk Ulus’unun bölünmez bütünlüğünü kabul ettirmekle kalmamış, yeniden uyanışın ilk ışıkları olmuştur.

Bizler millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehit ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

 

  • Başkan Bayraktar’dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç