Dil Seçimi TR EN
İletişim Hattı +90 (264) 418 84 85
Haberler

BAŞKAN BAYRAKTAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

  • 09.04.2024
  • akyazitso

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Paylaşmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı arttıran 11 ayın sultanı ramazanın ardından mübarek Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Hepimiz için büyük anlam taşıyan bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı, millet olma şuurunun kuvvetlenerek daha yoğun yaşandığı istisnai günlerdir.


Bu kutsal günleri fırsat bilerek, ulusal birlik ve beraberliğimizi her koşulda korumalı, iyiye ve güzele yönelmeli, çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü benimsemeli, gönül ve ruh birliği içinde hareket ederek birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.. Böyle günlerde yoğun yaşadığımız sevgi ve hoşgörünün ülkemize ve tüm dünyaya hâkim olmasını temenni ediyor, tüm bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere tüm Akyazılı hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmayı Rabbim ’den niyaz ediyorum.

 

 

 

  • BAŞKAN BAYRAKTAR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç