Dil Seçimi TR EN
İletişim Hattı +90 (264) 418 84 85
Haberler

BAŞKAN BAYRAKTAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 104’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

  • 23.04.2024
  • akyazitso

Atso Başkanı Bayraktar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) Kuruluşunun 104.yıl dönümü ile aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisanı yayımladığı bir mesajla kutladı.


Başkan Bayraktar mesajında; Ulusal bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Milet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, ülkenin içinde bulunduğu o zor koşullarda, ‘Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır’ şiarıyla yürütülen Ulusal Kurtuluş Mücadelesi ve o mücadeleye yön veren Meclisimizin açılması, Anadolu’nun işgalden kurtulması ve Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle, ulusal egemenlik yolunda nihai hedefe ulaşılmıştır. Her zaman öncü kişiliğiyle, ileriyi hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk; 23 Nisan’ı da çocuklara armağan ederek, gelecek kuşakların Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanmasını, ülkemiz ve dünyamız için iyi bir birey olabilmelerini hedeflemiştir.


Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; iyi yetişmiş, kendine güvenen, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir.Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.Biz de iş dünyası olarak, çocuklarımıza daha güzel, daha mutlu, gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaya ve Ülkemizin önünde duran meseleleri çözme gayretine her zaman destek vermeye devam edeceğiz.

İşte bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha yâd ediyor, TBMM’nin kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyorum.” 

 

  •  BAŞKAN BAYRAKTAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 104’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç